About

Data en advanced analytics consultancy dat onze klanten toelaat het potentieel van hun aanbod te kwantificeren via kennis van klanten en kanalen om zodoende marketing te optimaliseren en sales te ontwikkelen.

Sinds 1990 helpen wij onze klanten met geomarketing hun lokale markt beter te begrijpen en hun distributienetwerk te optimaliseren. Onder de naam SIRIUS Insight bieden wij onze klanten vandaag unieke en innovatieve oplossingen die hen in staat stellen slimme beslissingen te nemen op het vlak van sales & marketing channel optimalisatie.

Diensten

Samen bepalen we welk klantsegment open staat voor uw product en waar zij zich op het Belgisch grondgebied bevinden.

Wij kunnen u op korte termijn inzicht brengen in uw bestaande klanten, hun bestedingspatroon en hun potentiële waarde voor uw bedrijf.


A.d.h.v. kwantitatieve en voorspellende analyses berekenen wij de mogelijke impact van deze wijziging.

Wij helpen u graag uw klanten te koppelen aan onze socio-economische en sociodemografische gegevens om zo de interessante segmenten in kaart te brengen.


Met onze gedetailleerde gegevens bepalen onze experten de Mosaic profielen van uw klanten en prospecten en tekenen een gepersonaliseerde kaart van uw afzetgebied.

Met inzicht in de lokale markt, de aanwezigheid van uw doelgroep of de online- en offline aankoopgewoonten van deze consumenten kan heel wat berekend worden.


Producten

Mosaic Belgium

Mosaic Belgium geeft een duidelijk beeld van de demografie, de leefomstandigheden, de levenswijze en ook de verblijfplaats van alle Belgische huishoudens.

Alteryx

The leading platform for self-service data analytics.

Touch Point Insights

De prestaties en de socio-economische context samen in één interactief dashboard.

Services

Ontdek onze services die onze klanten toelaten het potentieel van hun aanbod te kwantificeren via kennis van klanten en kanalen om zodoende marketing te optimaliseren en sales te ontwikkelen.