About

Sirius Insight

SIRIUS Insight levert data & advanced analytics consultancy dat haar klanten toe laat om het potentieel van hun aanbod te kwantificeren.

Elk bedrijf wordt geconfronteerd met nieuwe uitdagingen gaande van klantenacquisitie over klantenretentie tot up-selling & cross-selling. Om de juiste beslissing te nemen om deze uitdagingen het hoofd te bieden is het noodzakelijk om te weten wat aan te bieden aan welke klant, via welk kanaal en waar.

 

Door een combinatie van unieke data, geavanceerde platformen en doorgedreven analyse van consumenten en uw klanten biedt SIRIUS Insight haar klanten inzicht en kennis waarmee zij hun sales- en marketingperformantie kunnen optimaliseren.

Al meer dan 25 jaar werken wij in België en daarbuiten, voor grote en kleine bedrijven in diverse sectoren en helpen wij hen met het optimaliseren van hun sales & marketing.

 

 

Historie

Sinds 1990 helpen wij onze klanten met geomarketing hun lokale markt beter te begrijpen en hun distributienetwerk te optimaliseren. Onder de naam SIRIUS Insight bieden wij onze klanten vandaag unieke en innovatieve oplossingen die hen in staat stellen slimme beslissingen te nemen op het vlak van sales & marketing channel optimalisatie.

Waarden

De dienstverlening die wij onze klanten bieden is gebaseerd op onze kernwaarden.
Klantentevredenheid
Ethiek & respect
Innovatie & continue verbetering

Partners

Vandaag de dag is het de combinatie van partners die toelaat om de beste oplossingen te bieden. Daarom selecteert SIRIUS Insight de juiste partners om u de beste oplossingen te kunnen bieden.

Referenties

Al meer dan 25 jaar werkt SIRIUS Insight voor zowel grote als kleine bedrijven in en buiten België. Wij hebben referenties in verschillende sectoren, waaronder automotive, banking, finance, FMCG, government en retail.

 

Links

Data en analytics consultancy om marketing te optimaliseren en sales te ontwikkelen via kennis van klanten en kanalen.