Referenties

Al meer dan 25 jaar werkt SIRIUS Insight voor zowel grote als kleine bedrijven in en buiten België. Dankzij onze expertise, onze oplossingen en onze partnerships bieden wij onze klanten eenvoudige oplossingen waarmee zij de beste beslissingen kunnen nemen over hun omni-channel strategie met het oog op winstgevende klantenacquisitie, -retentie, up-selling en cross-selling.

Wij hebben referenties in verschillende sectoren, waaronder automotive, banking, finance, FMCG, government en retail.

Contacteer ons voor meer informatie.

Clear Channel

“Heel snel begreep SIRIUS Insight onze verwachtingen en de inzet van ons project. Ze stelden ons een robuuste maar transparante scoringmethode voor, gebaseerd op affiniteiten van huishoudens. Met flexibiliteit en proactiviteit werd dit project waargemaakt binnen de deadlines en de grenzen van het budget. Het resultaat maakt van Clear Channel een pionier op het vlak van microtargeting van Out of Home reclamecampagnes.

Michel Jadoul, Strategy & Projects Director, Clear Channel Belgium

Coca-Cola European Partners Belgium

“Een grote hoeveelheid werk wordt vandaag geautomatiseerd in Alteryx. Zo maken we tijd vrij om nieuwe en interessantere analyses te realiseren. Alteryx heeft onze werkwijze zo efficiënt en betrouwbaar gemaakt dat het vandaag ondenkbaar is zonder deze software te werken.

Alexandre Snoeck, Data Manager, Coca-Cola European Partners Belgium

Nissan

“Om de strategische groei van Nissan te ondersteunen in de volgende jaren, kozen we in 2016 om met SIRIUS Insight een geomarketingstudie te realiseren. Zij leverden ons een blue print van het optimale dealernetwerk in België en Luxemburg. SIRIUS Insight is een zeer professionele en aangename partner om mee samen te werken. De samenwerking verliep volgens een gestructureerd proces met duidelijke mijlpalen en tussentijdse resultaten. SIRIUS Insight voldeed aan onze verwachtingen zowel op het vlak van flexibiliteit als voor het respecteren van deadlines.  Met voldoende vergadermomenten kwamen wij tot een resultaat dat beantwoordde aan onze verwachtingen. We kunnen de samenwerking met SIRIUS Insight als een professionele en bekwame partner sterk aanbevelen.”

Mischa Cohenno, Director DND & CQ, Nissan Benelux

Pharmacies Servais

“Reeds 15 jaar lang appreciëren wij het professionalisme van het team van SIRIUS Insight in het realiseren van kwaliteitsvolle en gedetailleerde analyses.

 

Met hun flexibele houding en vooral betrouwbare resultaten zijn wij in staat strategische beslissingen te nemen evenals stevig onderbouwde dossiers in te dienen bij de bevoegde organen.”

Pharmacies Servais

Partenamut

“Het was een waar genoegen om in dit project samen te werken met SIRIUS Insight. Heel snel begrepen zij onze bedrijfswaarden, doelen en specifieke aandachtspunten. Hierdoor ontstond meteen een professionele verstandhouding gebaseerd op vertrouwen en respect. Hun indrukwekkende expertise en modellen boden een grote toegevoegde waarde op onze interne kennis. Met flexibiliteit en een klantgerichte attitude deed SIRIUS Insight alles wat nodig was om onze vragen volledig te beantwoorden. De samenwerking resulteerde in duidelijke inzichten die ons nu toelaten het toekomstige distributienetwerk en multichannel strategie uit te tekenen.”

Patrick Meilleur, Director Distribution, e-Business & Client Services, Partenamut