Video: Ever heard of SIRIUS Insight?

14/02/2018

Video : Ever heard of SIRIUS Insight?

Wat kan geomarketing bijdragen aan mijn bedrijf? Hoe kunnen klanten optimaal gesegmenteerd worden? Welke data en competenties zijn nodig om bijvoorbeeld het marktpotentieel te berekenen? Ontdek in deze korte video de expertise van SIRIUS Insight op het vlak van geomarketing en predictive analytics. Begrijp hoe wij inzichten en aanbevelingen kunnen bezorgen aan uw bedrijf en zo bijdragen tot optimale beslissingen!

Over SIRIUS Insight

Met unieke modellen, gedetailleerde data en sterke analytische competenties brengen de consultants van SIRIUS Insight interessante inzichten voor strategische beslissingen.

Of het gaat over de opening of verplaatsing van vestigingen, het berekenen van het potentieel of de segmentatie van Belgische afnemers, begeleiden de consultants onze klanten met expertise om activeerbare gegevens te bekomen.

Met 25 jaar ervaring in geomarketing heeft SIRIUS Insight een vooraanstaande positie ingenomen op vlak van datakwaliteit en voor het bouwen van modellen die voorspellende analyses realiseren.