About

Data en advanced analytics consultancy dat onze klanten toelaat het potentieel van hun aanbod te kwantificeren via kennis van klanten en kanalen om zodoende marketing te optimaliseren en sales te ontwikkelen.

Sinds 1990 helpen wij onze klanten met geomarketing hun lokale markt beter te begrijpen en hun distributienetwerk te optimaliseren. Onder de naam SIRIUS Insight bieden wij onze klanten vandaag unieke en innovatieve oplossingen die hen in staat stellen slimme beslissingen te nemen op het vlak van sales & marketing channel optimalisatie.

Wat is de invloedszone van een verkooppunt en welke afstand leggen klanten af om deze te bereiken?

Waar zijn mijn concurrenten en welke impact hebben zij op mijn verkooppunten ?

Wat is het beschikbare budget bij mijn doelgroep?

Welke verkooppunten presteren onder of boven hun potentieel?

Hoe organiseer ik mijn verkoopnetwerk om de strategische doelstellingen te behalen?

Producten

Services

Ontdek onze services die onze klanten toelaten het potentieel van hun aanbod te kwantificeren via kennis van klanten en kanalen om zodoende marketing te optimaliseren en sales te ontwikkelen.

Mosaic Belgium

Mosaic Belgium geeft een duidelijk beeld van de demografie, de leefomstandigheden, de levenswijze en ook de verblijfplaats van alle Belgische huishoudens.

Consumenten- en marktdata

Sociodemografische data, socio-economische data, geografische data, mediavoorkeuren, aankoop- en consumptiegewoonten,… voor deze en heel wat andere data kunt u bij ons terecht.

Alteryx

The leading platform for self-service data analytics.