About

Sirius Insight

Met haar expertise in geomarketing en predictive analytics staat SIRIUS Insight bedrijven uit diverse sectoren bij om hun gefundeerde en interessante perspectieven te geven zodat zij optimale beslissingen kunnen nemen.

Of het nu gaat om het bepalen van de optimale locatie voor een verkooppunt, het berekenen van het verkoopspotentieel tot de segmentatie van klanten, SIRIUS Insight fungeert als een ware partner voor bedrijfsleiders.

SIRIUS Insight heeft meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van geomarketing en predictive analytics. Haar geheim? Analytische vaardigheden combineren met gedetailleerde informatie, geavanceerde analytische modellen en de beste platformen.

De activiteiten van SIRIUS Insight omvatten drie pijlers:

HISTORIE

Sinds 1990 helpen wij onze klanten met geomarketing hun lokale markt beter te begrijpen en hun distributienetwerk te optimaliseren. Onder de naam SIRIUS Insight bieden wij onze klanten vandaag unieke en innovatieve oplossingen die hen in staat stellen slimme beslissingen te nemen op het vlak van sales & marketing channel optimalisatie.

Waarden

De dienstverlening die wij onze klanten bieden is gebaseerd op onze kernwaarden.
Klantentevredenheid
Ethiek & respect
Innovatie & continue verbetering

Partners

Vandaag de dag is het de combinatie van partners die toelaat om de beste oplossingen te bieden. Daarom selecteert SIRIUS Insight de juiste partners om u de beste oplossingen te kunnen bieden.

Referenties

Al meer dan 25 jaar werkt SIRIUS Insight voor zowel grote als kleine bedrijven in en buiten België. Wij hebben referenties in verschillende sectoren, waaronder automotive, banking, finance, FMCG, government en retail.

Links

Analyse géomarketing

Data en analytics consultancy om marketing te optimaliseren en sales te ontwikkelen via kennis van klanten en kanalen.