Blog

Het aantal apotheken in België daalt verder

België telt in 2020 4.797 apotheken die open zijn voor het publiek. Iets meer dan de helft van die apotheken bevindt zich in Vlaanderen. Brussel telt 11% van de apotheken en Wallonië 35%.

CHwapi: De patiënt in het middelpunt van de geomarketinganalyse

De analyses van SIRIUS Insight laten toe om impressies te objectiveren en zijn een belangrijke hulp bij
beslissingen. Hun luisterbereidheid, hun aanpak op maat en de finesse van hun analytische methodes brengen betrouwbare informatie aan. Hierdoor wordt het makkelijker om juiste en objectieve beslissingen te nemen.

Marktanalyse: de Belgische biomarkt

De Belgische biomarkt is al jaren in constante evolutie. Het aantal biowinkels neemt toe, alsmaar meer huishoudens kopen regelmatig bio en ze combineren vaker meerdere aankoopkanalen

De diagnose van uw verkooppunten na Covid-19

Het beheer van een netwerk van verkooppunten is een dynamische en continue taak, die aandacht vraagt voor veel aspecten. De economische crisis van dit jaar zal de behoefte aan rentabiliteit en zelfs aan herstructurering vergroten.

Induscabel : klantenkennis om het aanbod aan te passen

Om het productaanbod en de communicatie te optimaliseren, heeft Induscabel samen met SIRIUS Insight zijn klanten geprofileerd.

De analyses die u absoluut moet doen met uw klantenkaarten

De analyse van deze gegevens en het gebruik ervan in analytische modellen verbetert de klantenkennis en is een echte goudmijn om het cliënteel te segmenteren, gerichte acties op te zetten en zelfs de volgende aankoop van klanten te voorspellen.