Aanwerving van een Business Development Manager (m/v)

Aanwerving van een Business Development Manager (m/v)

Voor onze KMO, expert in geomarketing en predictive analytics zijn we op zoek naar een tweetalige Business Development Manager. Ons kantoor gelegen in de regio van Louvain-la-Neuve is vlot bereikbaar vanuit Waals-Brabant, Namen, Halle, Leuven en de Brusselse zuidrand.

SIRIUS Insight bestaat uit een team gedreven experten die door middel van data-analyse, modellering en artificial intelligence klanten uit diverse sectoren de betrouwbaarste inzichten bezorgen om hen te begeleiden naar de meest rendabele investeringen.

Wens jij ook bedrijven uit diverse sectoren bij te staan in de uitbouw van hun verkooppuntennetwerk? De doeltreffendheid van hun marketingcampagnes te verhogen door hun pertinente segmentaties en innovatieve analyses aan te bevelen? De gepaste tools aan te reiken zodat zij sneller en efficiënter zelf hun data kunnen analyseren? Ben je commercieel ingesteld en zie je businessopportuniteiten in een oogopslag? Dan is deze functie iets voor jou!

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van specifieke sectoren en zoek je actief naar business opportuniteiten bij prospecten en bestaande klanten.